HOE PROBLEMEN OPLOSSEN MET HET SCHERM FLIKKERPRObleem OP LENOVO LAPTOP?

Heeft het scherm van uw Lenovo-laptop veel geflitst waardoor u zich zorgen maakt? Zo ja, dit artikel van Lenovo Reparatie Groningen zullen wij u helpen dit probleem op te lossen.

Schermflikkering op uw apparaat kan meestal worden veroorzaakt door een probleem in het weergavestuurprogramma van het apparaat of door bepaalde incompatibele applicaties die op uw apparaat zijn gedownload. We zullen eerst de oorzaak van het probleem vaststellen en aan de hand van onderstaande informatie kunt u dit probleem volledig oplossen.

 


STAPPEN OM PROBLEMEN OP TE LOSSEN MET HET SCHERM-FLIKKERPRObleem OP LENOVO LAPTOP

1. Controleer of de Taakmanager flikkert

a) Druk tegelijkertijd op de CNTRL + ALT + DELETE-toets om Taakbeheer op uw laptop te openen. Druk op CNTRL + Shift + Esc als de taakbeheerder de eerste keer niet heeft geopend om het nu te openen.

b) Kijk nu of de Taakmanager flikkert met al het andere op het scherm. Als dat het geval is, veroorzaakt het beeldschermstuurprogramma het probleem. Gebruik de onderstaande stappen om uw beeldschermstuurprogramma te repareren.

c) Als Taakbeheer niet flikkert met de rest van het scherm, wordt dit probleem veroorzaakt door een incompatibele app op uw apparaat. Volg de onderstaande stappen om dergelijke toepassingen te verwijderen of bij te werken.

2. Fix Display-stuurprogramma van apparaat.

een. Zoek in de zoekbalk van het startmenu naar DEVICE MANAGER door deze in het veld in te voeren en selecteer de Device Manager zodra de resultaten worden weergegeven.

b. Klik nu op de pijl naast de optie DISPLAY ADAPTERS om de lijst uit te vouwen.

c. Selecteer onder dit uitgevouwen menu van de beeldschermadapter de optie EIGENSCHAPPEN.

d. Selecteer nu het tabblad DRIVER en klik op de optie ROLL BACK DRIVER.

e. Klik op JA en start het apparaat opnieuw op.

f. U kunt het stuurprogramma ook bijwerken of verwijderen door de respectieve optie in het menu DISPLAY ADAPTER te selecteren.

3. Verwijder of update de incompatibele app.

Updaten

een. Als je de app hebt geïnstalleerd vanuit de Microsoft Store, werk deze dan bij vanaf hun, maar als je deze vanaf een website hebt geïnstalleerd, zoek dan naar een update op hun officiële website en werk de app bij.

b. Om de app te verwijderen

c. Ga naar het STARTMENU, klik nu op de optie INSTELLINGEN.

d. Klik hier op APPS en navigeer naar APPS EN FUNCTIES door deze op het volgende scherm te selecteren.

e. Ga nu met de muis naar de app die u wilt verwijderen, selecteer de app en klik op de optie VERWIJDEREN.

f. Klik op JA als u om bevestiging wordt gevraagd.

g. Uw apparaat zal de app verwijderen.

 


Mocht u in de toekomst ooit een probleem tegenkomen met uw Lenovo laptop, bel dan nu Lenovo Reparitie Centrum Almere en laat al uw problemen oplossen. Onze hulplijnnummers zijn 24/7 beschikbaar en bieden onze klanten de waardevolle oplossingen onmiddellijk en efficiënt.

Comments

Popular posts from this blog

HOE DE GEBRUIKSDUUR VAN DE ACCU OP UW LENOVO LAPTOP MAXIMALISEREN?

Lenovo-Reparatie: Hoe u het flikkeren van het Lenovo-laptopscherm kunt verhelpen!

HOE DE LENOVO LAPTOP TE HERSTELLEN WANNEER DEZE NIET INSCHAKELT?