HOE DE GEBRUIKSDUUR VAN DE ACCU OP UW LENOVO LAPTOP MAXIMALISEREN?

Lenovo is een Chinese multinational die Lenovo-laptops en -desktops ontwerpt, produceert en verkoopt. Deze apparaten zijn populair vanwege hun uitstekende batterijduur, maar veroudering en capaciteitsverlies is een onomkeerbare eigenschap van deze batterijen, net als elke andere lithium-ion / lithium-polymeerbatterij. Zodra deze batterijen hun capaciteit beginnen te verliezen, neemt de looptijd van deze batterijen af, maar de snelheid waarmee de capaciteit afneemt, hangt af van de manier waarop het systeem wordt gebruikt. Hier in dit artikel geven we u verschillende tips die u zullen helpen de looptijd van uw batterij te maximaliseren.

Neem nu contact op met ons Lenovo Laptop Reparatie centrum voor hulp met betrekking tot uw Lenovo laptop en desktop.

Lenovo Service Centrum Groningen

STAPPEN OM DE GEBRUIKSDUUR VAN DE ACCU OP UW LENOVO LAPTOP TE MAXIMALISEREN

1. Zorg ervoor dat de nieuwste stuurprogramma’s op uw Lenovo-apparaat zijn geïnstalleerd.

2. Zorg ervoor dat u het nieuwste BIOS voor uw systeem gebruikt door Windows Update uit te voeren.

3. Voer een systeemupdate uit binnen Vantage om ervoor te zorgen dat het apparaat efficiënt werkt.

4. De manier waarop een pc op een bepaald moment wordt gebruikt, heeft de meeste invloed op de computer, dus gebruik uw apparaat op de juiste manier om de batterij te sparen en de levensduur van de batterij te maximaliseren.

5. Het openen van veel applicaties tegelijk verhoogt de belasting van het systeem, dus open alleen de applicaties die u nodig heeft om de batterijduur te verminderen.

6. Zorg er vervolgens voor dat u de schermhelderheid instelt op het laagste comfortabele niveau op uw Lenovo-laptop, aangezien deze de maximale hoeveelheid batterij verbruikt.

7. Alle externe apparaten die op uw pc zijn aangesloten, zoals een muis, toetsenbord, headsets en luidsprekers, verbruiken de batterij van de pc, dus sluit alleen apparaten aan die momenteel in gebruik zijn.

8. Webpagina’s met actieve inhoud zoals animaties, automatisch afgespeelde video, advertenties en andere inhoud kunnen een hoog CPU-gebruik veroorzaken, waardoor het stroomverbruik toeneemt. Sluit daarom dergelijke pagina’s wanneer ze niet in gebruik zijn.

9. Malware kan ook het stroomverbruik van een apparaat verhogen door een hoog CPU-gebruik te veroorzaken, dus houd de beveiligingspatches altijd up-to-date en gebruik antivirussoftware om uw apparaat te beschermen.

10. Wi-Fi- en Bluetooth-mogelijkheden op uw Lenovo-apparaat laten ook de batterijen leeglopen, dus zorg ervoor dat u ze loskoppelt wanneer u ze niet gebruikt. Bovendien kunt u de batterij sparen en de levensduur van de batterij verlengen door Wi-Fi en Bluetooth UIT te schakelen wanneer u ze niet gebruikt.

11. Gebruik de laptop in het temperatuurbereik van 5 graden tot 35 graden celsius voor een betere optimalisatie.

12. Als u de batterij oplaadt wanneer de systeemtemperatuur hoger is dan 35 ° C, zal dit resulteren in permanent capaciteitsverlies.

13. Als u de batterij oplaadt terwijl het systeem onder 10 ° C is, duurt het opladen langer.

Lenovo Laptop Reparatie

Bel nu ons Lenovo-klantenservicenummer voor alle Lenovo-gerelateerde vragen. Lenovo Service Centrum Groningen staat te allen tijde tot uw beschikking om u de beste oplossingen te bieden. Onze hulplijnfaciliteiten zijn 24/7 beschikbaar om u te allen tijde te helpen met uw problemen.

Bronlink: https://lenovoreparatiecentrumnl.wordpress.com/2020/11/27/hoe-de-gebruiksduur-van-de-accu-op-uw-lenovo-laptop-maximaliseren

Comments

Popular posts from this blog

Lenovo-Reparatie: Hoe u het flikkeren van het Lenovo-laptopscherm kunt verhelpen!

HOE DE LENOVO LAPTOP TE HERSTELLEN WANNEER DEZE NIET INSCHAKELT?