HOE KUN JE PROBLEMEN OPLOSSEN ALS DE CAMERA VAN DE LENOVO LAPTOP NIET WORDT INGESCHAKELD?

In deze tijd waarin internet de nieuwe ontmoetings- en ontmoetingsplek is en webcam en camera's de tools zijn die dit mogelijk maken, vertrouwen we erop dat camera's dat doen, zodat zelfs een klein foutje of foutje frustratie in onze geest kan veroorzaken. Als u een probleem ondervindt met de webcam of camera op uw Lenovo-laptop die wordt uitgevoerd op Windows 8 waarbij de camera niet wordt gedetecteerd door uw laptop of niet kan worden ingeschakeld, probeer dan deze volgende stappen die worden genoemd door Lenovo Reparatie Nederland en repareer uw webcam door te zitten direct op uw banken.

 

Lenovo Reparatie Nederland

STAPPEN OM PROBLEMEN OP TE LOSSEN ALS DE CAMERA OF WEBCAM VAN LENOVO LAPTOP NIET WORDEN INGESCHAKELD

 

1. De eerste stap zou zijn om te bevestigen dat uw laptop een ingebouwde camera heeft, doe dit door naar de bovenkant van het scherm te kijken en de camera te lokaliseren.

2. Als je eenmaal de camera hebt gelokaliseerd, zorg er dan voor dat de schuif open is als het een schuifregelaar is.

3. Wanneer uw Lenovo-laptop is ingeschakeld, zoekt u op uw toetsenbord naar een pictogram met een camera die is doorgestreept in alle functietoetsen. Het kan op de F8-toets zijn.

4. Druk nu tegelijkertijd op de Fn-toets met de functietoets, de Fn-toets bevindt zich aan de onderkant van het toetsenbord. Dit wordt gedaan om te controleren of de camera naar behoren functioneert.

Nu moet u de privacy-instellingen op uw laptop controleren om te controleren of de webcam toegang heeft tot de apps waartoe u toegang probeert te krijgen. Om dit te controleren: -

1. Open de charmsbalk via het bureaublad door de WINDOWS-toets en de C-toets tegelijkertijd in te drukken.

2. Klik op de optie INSTELLINGEN in de balk.

3. Klik nu op de optie PC-INFO of WIJZIG PC-INSTELLINGEN.

4. Klik bij deze instellingen op de optie PRIVACY.

5. Ga naar de WEBCAM-optie door deze te selecteren.

6. U ziet de lijst met apps, schuif de balk AAN om toegang te geven tot de webcam voor uw gewenste apps.

 

U kunt deze volgende stappen ook proberen voor kleine problemen.

1. De eerste stap zou zijn om uw webcam uit te proberen met verschillende apps zoals Skype en Facebook om te controleren of er een hardwareprobleem is.

2. Als er kleine problemen zijn met uw camera, zoals het ophangen van video, moet u controleren of er compatibiliteitsproblemen zijn met uw firewallprogramma of het antivirusprogramma dat op uw laptop is geïnstalleerd.

3. Als de video er korrelig uitziet, kunt u proberen de hoeveelheid licht in de kamer waar u zit te vergroten.

 

lenovo Reparitie Centrum Utrecht

Mocht u toch nog steeds problemen ondervinden met uw webcam of heeft u een andere Lenovo laptop-gerelateerde vraag? Bel ons of bel ons nu op lenovo Reparitie Centrum Utrecht en ontvang direct oplossingen.

Bronlink:https://medium.com/@kolblynnr/hoe-kun-je-problemen-oplossen-als-de-camera-van-de-lenovo-laptop-niet-wordt-ingeschakeld-453d16730c92

Comments

Popular posts from this blog

HOE DE GEBRUIKSDUUR VAN DE ACCU OP UW LENOVO LAPTOP MAXIMALISEREN?

Lenovo-Reparatie: Hoe u het flikkeren van het Lenovo-laptopscherm kunt verhelpen!

HOE DE LENOVO LAPTOP TE HERSTELLEN WANNEER DEZE NIET INSCHAKELT?